ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » , » Η Αθλητική Ένωση Καλλιθέας ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τον Αθλητικό Διατροφολόγο – Εργοφυσιολόγο, Αθανάσιο Κ. Δουληγέρη - Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζετε η μεταβατική περίοδο στο αντρικό τμήμα της ΑΕ Καλλιθέας (Βιντεοκαι φωτό)

Η Αθλητική Ένωση Καλλιθέας ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τον Αθλητικό Διατροφολόγο – Εργοφυσιολόγο, Αθανάσιο Κ. Δουληγέρη - Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζετε η μεταβατική περίοδο στο αντρικό τμήμα της ΑΕ Καλλιθέας (Βιντεοκαι φωτό)

Written By STARENTZIS SAKIS on Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 | 5:30:00 μ.μ.
    Η Αθλητική Ένωση Καλλιθέας ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τον Αθλητικό Διατροφολόγο – Εργοφυσιολόγο, Αθανάσιο Κ. Δουληγέρη, MSc, CISSN για τη μεταβατική και προαγωνιστική περίοδο, καθώς και για τη νέα αθλητική σεζόν 2013-2014.
    Ο Θανάσης Δουληγέρης, θα συνεργάζεται άμεσα με τους προπονητές της Α.Ε. Καλλιθέας, Δημήτρη Αποσκίτη και Θανάση Σταρέντζη  και θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη διατροφική αγωγή και μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης της ομάδας.
    Ο Θανάσης Δουληγέρης, είναι απόφοιτός του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αθλητική Διατροφή, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Διεθνώς Πιστοποιημένος  Αθλητικός Διατροφολόγος, από τη Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής των ΗΠΑ.
    Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Ιδρυτής της εταιρίας “Peak Performance”, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και παρέχει υψηλής τεχνογνωσίας υπηρεσίες σε ενεργά άτομα και αθλητές, που επιθυμούν να βελτιώσουν και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους.

    Επί 10 συναπτά έτη, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ιδιωτικούς χώρους άθλησης, προπονητικά κέντρα, αθλητικούς συλλόγους, δήμους και στρατιωτικές σχολές, λαμβάνοντας με επιτυχία αρκετές διακρίσεις.  Οι συνεργασίες του με επιστήμονες του εσωτερικού και εξωτερικού,  σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες του και μεθόδους, οδήγησαν σε  νέους ορίζοντες στους τομείς Διατροφής και Άσκησης. 

ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ http://www.peakperformance.gr/


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Αθλητικη Ενωση Καλλιθεας - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger