ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » » Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ..

Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ..

Written By STARENTZIS SAKIS on Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013 | 5:59:00 μ.μ.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το κύτταρο, το κέντρο , η κυψέλη , ο θεσμός που κρατάει  όρθια την χώρα μας στην δίνη της οικονομικής κρίσης είναι ο θεσμός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τα παραδείγματα αλληλοβοήθειας που προσφέρουν τα μέλη της..... (η μητέρα που κρατάει τα παιδιά για να δουλεύει το ζευγάρι, ο γιος που δίνει χαρτζιλίκι στον πατέρα του γιατί η σύνταξη που λαμβάνει δεν επαρκεί ουτε για τα απαραίτητα... ο 40 άχρονος εργένης που αναγκάζετε να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι γιατι πλεον δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί απο την εργασία του.. και άλλα πολλά οικογενειακά παραδείγματα) 
Αυτό που επιδιώκουμε είναι πολύ απλά να διευρύνουμε το ιερό θεσμό της οικογένειας στον χωρο της Ακαδημίας μας αποκομίζοντας ΟΛΟΙ (Ομάδα-αθλητές-γονείς-διοίκηση φίλαθλοι) τα ευεργετήματα της Ελληνικής Οικογένειας , λειτουργώντας με μια αμφίδρομη δοτική σχέση..

Μια δράση που έχουμε οραματιστεί να υλοποιήσουμε είναι :

Δημιουργία Δικτύου Επαγγελματιών αποτελούμενο από τους γονείς των αθλητών μας , και τα επαγγέλματα τους . Ουσιαστικά αναφερόμαστε για ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστική προβολή , η οποία θα γίνετε σε κάθε ευκαιρία επικοινωνίας της ακαδημίας μας προς τους γονείς των αθλητών μας (επιστολές ενημέρωσης , ίντερνετ μέσα απο την ιστοσελίδα της ομάδας μας, ) παροτρύνοντας τα μέλη μας να χρησιμοποιούν   τις επαγγελματικές υπηρεσίες των άλλων μελών της ακαδημίας μας.
Νομίζω οτι τα οφέλη δεν είναι απαραίτητο να τα αναλύσω......

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω οτι είναι πλέον πεποίθηση μας, πως ουσιαστικά η μοναδική  αντίδραση στα πλαίσια της κρίσης που περνά η χώρα μας είναι οτι πρέπει να κάνουμε σωστά,επαγγελματικά   ευσυνείδητα  και με πολύ μεράκι  την δουλεία μας. (Είναι κυριολεκτικά το μόνο που περνά απο το χέρι μας ) 
Εμείς οι προπονητές λέμε ότι την επίθεση σε μια ομάδα μπάσκετ δεν μπορώ να την ορίσω και να την εγγυηθώ, Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι η καλή λειτουργία της άμυνας.
Ας παίξουμε λοιπόν όλοι καλή άμυνα στον τομέα μας......!!

Έτσι οραματίζομαι τις Ακαδημίες της ΑΕ Καλλιθέας:
Μια ερασιτεχνική ακαδημία που θα λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, Δημιουργώντας όλες αυτές τις συνθήκες όπου τελικά μια ομάδα καλαθοσφαίρισης μπορεί να γίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Έχουμε ΣΚΟΠΟ,  ΣΤΟΧΟ, και ΟΡΑΜΑ  για τις ακαδημίες μας ,για εσάς και τα παιδιά σας.
Ευελπιστούμε οτι θα σας βρούμε δίπλα μας σε αυτή μας την προσπάθεια..

  Σας ευχαριστώ.

Θανάσης Σταρέντζης
Προπονητής Καλαθοσφαίρισης - Γυμναστής
Υπεύθυνος οργανώσεις και συντονισμού
των ακαδημιών της Α.Ε  Καλλιθέας

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Αθλητικη Ενωση Καλλιθεας - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger