ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » , , » ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 12ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ !!!

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 12ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ !!!

Written By Τζένη Στόλη on Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 | 4:57:00 μ.μ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ


Την Τρίτη 12/4/2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου αντισφαίρισης, το οποίο ευρίσκεται στον προαύλιο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας (Λυκούργου & Αργυροκάστρου), το οποίο και εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Καλλιθέας κο Δημήτριο Κάρναβο, τον Πρόεδρο Παιδικής Αγωγής & Άθλησης "Γ. Γάλλου" κο Κωνσταντίνο Ευσταθίου, την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης κα Κορίνα Δαμουλιάνου, παρουσία του Δ/ντή του 12ου Δημ. Σχολείου κου Δημητρίου Λάμπρου, των Δασκάλων, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο Γιώτα και του Αντιπροέδρου της Ένωσης Γονέων κο Σαντά και φυσικά των μαθητών - τριών.
Η χαρά μας μεγάλη καθώς καταφέραμε και προσφέραμε ως Σύλλογος στο να κατασκευαστεί και να παραδοθεί το νέο γήπεδο τένις στους μαθητές του Σχολείου. Η καλή σχέση σχολείου και συλλόγου μετράει χρόνια, από την ίδρυση του σχολείου εν έτη 1985 έως και σήμερα (31 έτη), καθώς αποτελεί την "μήτρα" των μαθητών και εν γένει αθλητών οι οποίοι προτιμούν τον Σύλλογό μας για την άθλησή τους, κυρίως λόγω της κοντινής θέσης των Περονίων, όπου και έχουμε ως έδρα. Από τον Σύλλογό μας κάθε έτος υπάρχει συνεισφορά ως προς το 12ο Δημ. Σχολείο, ως ένδειξη εκτίμησης και αγάπης ως προς τα παιδιά της πόλης μας και ως προς τον αθλητισμό και θα συνεχίσει να υπάρχει σε ο,τιδήποτε χρειαστεί το Σχολείο και αφορά την άθληση. 
Από την πλευρά μας οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο κο Κάρναβο Δημήτριο, στον Πρόεδρο Παιδικής Αγωγής & Άθλησης κο Ευσταθίου Κωνσταντίνο, στην Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης κα Κορίνα Δαμουλιάνου, για την διάθεση του προαύλιου χώρου από τις 16.00 και εντεύθεν, τον Δ/ντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου κο Δημήτριο Λάμπρου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κο Γιώτα για την άριστη συνεργασία. Η "ισχύς εν τη ενώσει" μπορεί να αποφέρει πολλά στα παιδιά της Καλλιθέας μας και στον αθλητισμό γενικότερα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας
Κώστας Τσιβιλτίδης                                                                                 Ευγενία Στόλη

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Αθλητικη Ενωση Καλλιθεας - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger