ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » , » ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ τα PanYeah ! για την αθλητική χρονιά 2016-2017 !

ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ τα PanYeah ! για την αθλητική χρονιά 2016-2017 !

Written By Τζένη Στόλη on Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 | 4:10:00 μ.μ.Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, ευχαριστούμε θερμά τα PanYeah (Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και καθημερινής μελέτης σε παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου, Δημοσθένους 99 Καλλιθέα, τηλ. 2109591933), για την υποστήριξή τους και τη συνεισφορά τους στο Σύλλογό μας και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών των Ακαδημιών μας, σε εποχές κρίσεις, που ο αθλητισμός και η μάθηση, έχουν ανάγκη από αλληλουποστήριξη όσο ποτέ. Μετά τις αθλοπαιδιές που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα ανοιχτά μας γήπεδα Περόνια τους μαθητές των PanYeah στις 2 Οκτωβρίου, ακολουθεί και η υγιής συνεργασία μας για φέτος και ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλά χρόνια.
Οι Προπονητές, οι Βοηθοί Προπονητών, οι Έφοροι, οι αθλητές - τριες, οι γονείς και οι φίλαθλοι στέκονται αρωγοί στη συνεργασία αυτή.
Τέτοιες συνεργασίες είναι σημαντικές τόσο για τους μαθητές στον αθλητισμό, αλλά και τόσο για τους αθλητές στη μάθηση. 

Με τους αθλητικούς μας χαιρετισμούς
    Ο Πρόεδρος                                                                                              Η Γεν. Γραμματέας
Τσιβιλτίδης Κων/νος                                                                                       Στόλη Ευγενία

Λίγα λόγια για τις χορηγίες

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η χορηγία είναι: 
1) Oι εκατοντάδες Καλλιθεάτες που παρακολουθούν τους αγώνες και τις δραστηριότητες της Α.Ε Καλλιθέας με φυσική παρουσία, η από τα ΜΜΕ.

2) Οι αποδέκτες 5.000 ενημερωτικών φυλλαδίων που διανέμονται τον Σεπτέμβριο σε σχολεία της Καλλιθέας

3) Φίλαθλοι που παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας, στα πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, στους φιλικούς αγώνες καθώς και στα τουρνουάπου είναι περίπου 150 αγώνες όλων των τμημάτων κάθε ηλικιακής κατηγορίας, το χρόνο. 

4) Οι επισκέπτες της έδρας μας που είναι τα ανοιχτά γήπεδα Περόνια, το κλειστό Ν. Ζερβού και το κλειστό Λ. Κατσώνη για τις υποδομές της Ακαδημίας μας και το κλειστό Εθνικής Αντίστασης επί της Ιφιγενείας για το Ανδρικό μας.


5)Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται. 

6) Οι μικροί αθλητές της  ακαδημίας που προπονούνται καθημερινά (είναι περίπου 150 + το Ανδρικό μας), οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ; 


  • Η επιχείρηση σας θα έχει την ευκαιρία με την προβολή της να κάνει περισσότερο γνωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. 
  •  Η επιχείρηση σας θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την εικόνα της στην τοπική κοινωνία αφού η κοινωνική προσφορά της στον παιδικό αθλητισμό είναι πολύ σημαντική . 

  • Με την χορηγία σας δηλώνετε δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις ενός πολύ δυναμικού και νεανικού κοινού που η Ακαδημία μας δραστηριοποιείται. 

  • Με την χορηγία σας συμμετέχετε στις προσπάθειες που γίνονται για την σωστή ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, με την σωστή εκπαίδευση και τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που γίνονται όλη την χρονιά. 


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθειά μας.

H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Αθλητικη Ενωση Καλλιθεας - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger